Infrarood Gezondheid Top Menu

  • infrarood-nek-en-schouderpijn-slide-2

Infrarood warmte voor iedereen binnen bereik

De infrarood warmte matten en dekens die u kunt vinden op onze site zijn speciaal ontworpen om de voorspoedige eigenschappen van ver-infrarood warmte-therapie ook thuis te kunnen ervaren. Ook wanneer u er elders gebruik van wenst te maken of deze mee op reis wil nemen is dit natuurlijk mogelijk. Op deze manier kan iedereen, als ook diegene die geen ruimte hebben voor een infrarood sauna of geen hoge elektriciteitskosten wensen zich er toch hun voordeel mee doen.

Infrarood warmte – Ontspanning voor jong en oud

De diepwerkende ver-infrarode warmte van onze producten hebben een weldadige, ontspannende en ondersteunende invloed op het gehele lichaam, met name spieren, pezen en gewrichten! Deze infrarood warmte gaat veel dieper uw lichaam in (infrarood-matten bedekt met Jade en Toermalijn tussen de 12-15 centimeter, infrarood matten zonder de [half] edelstenen tot 6 centimeter diepte) en daardoor houd uw lichaam de warmte langer vast en heeft het een totaal andere werking voor uw lichaam dan een simpele elektrische deken die slecht alleen de oppervlakte van uw lichaam verwarmt tot maximaal 1 cm.

infrarood warmte

Een ontspannende en positieve werking op lichaam en geest wordt dan ook door velen ervaren. Ver-infrarood warmte kan zeer behulpzaam zijn bij mensen met Fibromyalgie, de ziekte van Bechterew, Reumatoïde artritis, lage rugpijn, maar ook mensen met spierpijnen, krampen, pijnlijke en stijve ledematen, ouderdomspijntjes of mensen die veel intense fysieke inspanning hebben verricht ervaren veelal de positieve effecten en pijnverlichting na het gebruik van ver-infrarood producten. De infrarood matten en dekens kunnen door jong en oud worden gebruikt zo vaak als men wil. Kinderen uiteraard onder begeleiding. Wij verkopen diverse modellen die allemaal aan de Strenge Europese veiligheidseisen voldoen.

U dient echter bij een slechte lichamelijke conditie, medicijngebruik, zwangerschap en bij het gebruik van een pacemaker of andere elektronische implantaten eerst uw arts te raadplegen. Ook is het zo, dat bij veelvuldig gebruik boven de 45 graden celcius voorzichtigheid in acht genomen dient te worden. Water drinken is altijd een belangrijke factor (min 2. liter per dag om afvalstoffen af te voeren en het lichaam en de huid in goede conditie te houden).